Мурованокуриловецька
районна рада

В районі відзначено День Гідності та Свободи

Переглядів: 419

З метою вшанування громадянського подвигу учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності 21 листопада в районному Будинку культури відбулися урочистості  з  нагоди відзначення Дня Гідності і Свободи.

 В  заході взяли участь: голова районної ради Сергій Кушнір,  голова районної державної адміністрації Сергій Ладан,  начальники  структурних підрозділів райдержадміністрації, селищний та сільські голови, керівники підприємств, установ та організацій, громадськість.

Звертаючись до присутніх, голова районної державної адміністрації подякував усім, хто тоді і зараз відстоює право жити в самостійній і незалежній державі, жити з Україною в серці, не втрачаючи своєї гідності та  національної свідомості.

 Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять українців, які проявивши патріотизм і мужність, повстали на захист прав і свобод людини та національних інтересів України. 

 Вихованці районного Будинку дитячої та юнацької творчості Паламар Анастасія, Малашевська Олена, Мурга Ангеліна, Савіцька Олександра та Яцько Вікторія  виконали літературну композицію, присвячену тематиці Революції Гідності.

 По закінченні урочистостей усі присутні поклали квіти до пам’ятника Тараса Шевченка.

Прес-служба районної ради

             

 



« повернутися до списку новин