Мурованокуриловецька
районна рада

Вітання голови районної ради з Днем Гідності та Свободи

Переглядів: 461

Шановні жителі району!

Щиро вітаю вас із Днем Гідності та Свободи!

Події двох майданів в Україні стали підтвердженням того, що українці є  сильною, суверенною і незалежною нацією. Вперше на майдані в 2004 році. Вдруге на майдані Гідності та Свободи 2013-2014-го року.
Ми відродилися як сучасна європейська  нація,  нація  гордих, вільних і відповідальних громадян, здатних відстояти свою свободу, державність і людську гідність.        .

І сьогодні нашим святим обов’язком є відродження країни, утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року - лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

У День Гідності та Свободи ми вшановуємо мужніх патріотів, які віддали життя за незалежність України під час подій на Майдані та в зоні АТО. Дякуємо кожному з вас, за ваш патріотизм, за те, що робите все можливе, аби світ побачив нову Україну такою, яка формує нове обличчя демократичної Європи. 

Закликаємо вас до миру, порозуміння й згуртованості. Зичимо міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, щедрої долі та віри у краще майбутнє нашої країни.

Слава Україні! Слава її Героям!

 

З повагою,

Голова районної ради                                                                                                                            Сергій Кушнір

 



« повернутися до списку новин