Мурованокуриловецька
районна рада

Центр "Розвиток Корпоративно Соціальної Відповідальності" спільно з Infopulse розпочинає конкурс на отримання комп'ютерів* для шкіл з сільської місцевості.

Переглядів: 580

Центр "Розвиток КСВ" звернувся до компаній підтримати освіту в школах. У зв'язку із запровадженням карантину у школах, багато дітей опинилися без можливості навчатися дистанційно, через відсутність комп'ютерів удома. Компанія Infopulse, член Центру КСВ, вирішила допомогти діткам підготуватися до наступного навчального року, та подарувати 10 портативних комп'ютерів. Школа зможе надати для користуванням комп'ютери тим дітям, які їх не мають. Для того аби учні могли навчатися вдома в умовах дистанційного навчання.

 Умови ініціативи:

    У рамках конкурсу, будь-яка сільська школа, може отримати 2 портативних комп'ютери для дітей зі своєї школи. Переможці будуть обрані через мотиваційні листи, де потрібно зазначити, чому саме вам потрібно передати комп'ютери та як ви будете їх передавати дітям (в користування)
   За результатами мотиваційних листів буде обрано 5 шкіл з сільської місцевості, які отримають по 2 портативних комп'ютери, які можна буде передавати в користування для дітей зі своєї школи.
    Для того аби подати заявку та мотивацію просимо Вас заповнити форму: 
https://forms.gle/msr5b6vkArs9soAv6 до 28 липня (включно) 2020 року.
 Результати будуть опубліковані 4 серпня 2020 року на сторінці Центру "КСВ" у фейсбуці: 
https://www.facebook.com/CSRUkraine/

 Для додаткових питань, просимо звертатися до:
Мар'яна Дроняк, ai@csr-ukraine.org, +38 044 292 02 48

 Бажаємо успіху!

*Комп’ютери уже були у використанні.

Із сайту Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування



« повернутися до списку новин