Мурованокуриловецька
районна рада

Вітання з Великоднем!

Переглядів: 899

 

 

Шановні жителі територіальних громад району!

Весна – це пора очищення, пора духовної підготовки до найбільшої Божої благодаті – світлого Христового Воскресіння. Кожен християнин має пройти цей шлях очікування в мирі, гармонії зі світом, молитвою дякуючи Творцеві за всі труднощі й перепони, які вдалося подолати, за всі щасливі миті, які вдалося розділити з рідними та близькими.

Нині наша країна, як ніколи, потребує щирої молитви, Божого захисту, мудрості й любові наших сердець. Радість небесного Воскресіння – це насамперед краса земних справ, висота помислів і щирість почуттів.  Радість небесного Воскресіння – це Божа іскра у великому й малому серці. Зустріньмо Великдень з вірою в те, що Любов завжди переможе темряву, у душі, в оселі, у державі. Сподіваймося на силу власної віри, пам’ятаймо про найбільший дар – дар Надії.

Щиро вітаю всіх зі святом Великодня! Нехай кожен – від найменшого до найдосвідченішого – відчує теплий подих квітневого вітру, помилується першими несміливими листочками, прислухається, як бродить під корою дерев свіжий сік нового життя. Плекаймо це життя, бережімо його, даруймо ніжність і турботу своїм родинам, творімо добро на землі. Нехай сила Воскресіння Господнього допоможе нам пережити всі негаразди, забути образи, зрозуміти просту істину: справжнє щастя – це дарувати щастя. Христос Воскрес!

 

 

Голова районної ради                                                                                                                                                С.Ладан

                                                  

 



« повернутися до списку новин