Мурованокуриловецька
районна рада

Оголошено набір на навчання в КВНЗ "Вінницька академія неперервної освіти"

Переглядів: 701

                                         Органам місцевого самоврядування

Щодо набору на навчання з публічного управління та адміністрування

Повідомляємо, що Комунальний вищий навчальний заклад «Вінницька академія неперервної освіти» оголошує набір на навчання фахівців за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування»:

- на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр», спеціалізації «Керівник підприємств (установ, організацій) та окремих структурних підрозділів» на базі освітньо-кваліфікаційного рівня молодший спеціаліст, зі скороченим строком навчання (2 роки). Термін прийому документів до 14.09.18 р.

- на здобуття ступеня вищої освіти «магістр», спеціалізації «Фахівець з публічного управління», терміном навчання 1 рік 5 місяців. Термін прийому документів до 10.08.18 р.

Спеціальність охоплює усю сферу публічного управління та адміністрування (державне управління, місцеве самоврядування, громадські об’єднання, міжнародні неурядові організації, некомерційні організації, державні та громадські фонди тощо).

Навчання спрямоване на підготовку сучасних керівників, здатних використовувати набуті компетентності з публічного управління та адміністрування для вирішення стратегічних завдань розвитку громад, органів, установ та організацій, з урахуванням комплексу зовнішніх і внутрішніх факторів впливу та тенденцій розвитку в конкурентному середовищі.

Вступ на спеціальність у 2018 році здійснюється без сертифікатів ЗНО. Навчання відбувається за рахунок коштів фізичних та юридичних осіб. 
Більш розлогу інформацію про вступ та навчання можна отримати за телефоном 
(0432) 55-65-68, (097) 8905 176 (кафедра управління та адміністрування) 
та на офіційній веб-сторінці Академії на блозі кафедри http://metodokaf.blogspot.com/ 

 

 


« повернутися до списку новин