Мурованокуриловецька
районна рада

Комісія з проведення щорічної оцінки діяльності керівників комунальних установ, підприємств та закладів розглянула роботу 12 керівників об’єктів спільної комунальної власності територіальних громад сіл та селищ району.

Переглядів: 441

19 березня 2018 року під головуванням заступника голови районної ради Нікітчука Андрія Миколайовича відбулось засідання комісії з проведення щорічної оцінки діяльності керівників комунальних підприємств, установ, організацій та закладів, що є об’єктами спільної власності територіальних громад сіл та селищ району за 2018 рік.

В роботі комісії взяли участь заступник голови райдержадміністрації Козачишен Валерій Петрович, керівник апарату райдержадміністрації Пастух Олександр Борисович, начальник відділу фізичної культури та спорту  райдержадміністрації Жук Володимир Володимирович, начальник відділу освіти райдержадміністрації Тимощук Павліна Павлівна, керуюча справами виконавчого апарату районної ради Покалюк Тетяна Миколаївна, працівники виконавчого апарату районної ради.

На початку засідання Нікітчук А. М. проінформував присутніх про те, що оцінка діяльності керівників комунальних підприємств, установ, організацій та закладів, що є об’єктами спільної власності територіальних громад сіл та селищ району, проводиться щорічно в березні місяці на виконання рішення 16 сесії районної ради 6 скликання від 22 березня 2013 року №256 “Про Порядок проведення щорічної оцінки діяльності керівників комунальних підприємств, установ, організацій та закладів, що є об’єктами спільної власності територіальних громад сіл і селищ району” та відповідно до розпорядження голови районної ради від 28 грудня 2018 року №57 “Про проведення щорічної оцінки діяльності керівників комунальних підприємств, установ, організацій та закладів, що є об’єктами спільної власності територіальних громад району за 2018 рік”  наголосив, що  основне завдання членів комісії – надати належну, справедливу оцінку кожному керівникові на підставі об’єктивних критеріїв за результатами його роботи.       

Оцінювали діяльність 12 керівників комунальних підприємств, установ та закладів району за 2018 рік. Керівники, що призначені на посаду у звітному періоді, оцінюванню не підлягають, а саме 1 жовтня 2018 року призначено директором комунальної установи “Мурованокуриловецький районний методичний кабінет” Гришину Світлану Григорівну та відповідно до рішення 23 сесії районної ради 7 скликання від 20.07.2018 №319 у спільну власність територіальних громад сіл і селищ Мурованокуриловецького району прийнято цілісний майновий комплекс НВК “Середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1-гімназія” смт Муровані Курилівці, директор якого Вудвуд Лариса Степанівна також призначена на посаду у звітному році.

При  обговоренні та оцінюванні діяльності керівників членами комісії заслухано характеристики та висновки про діяльність керівників комунальних підприємств, установ та закладів, наданих їхніми Уповноваженими органами (відповідними структурними підрозділами райдержадміністрації) та сільськими радами. Також члени комісії ознайомились з оцінювальними листами, заповненими самими керівниками.

За результатами голосування всі дванадцять керівників комунальних підприємств, установ організацій та закладів, що є об’єктами спільної власності територіальних громад району, пройшли щорічну оцінку.  Діяльність семи керівників визнано хорошою та оцінено оцінкою “висока”. Враховуючи деякі зауваження та пропозиції, діяльність чотирьох керівників оцінено оцінкою “добре” та одного “задовільно”.

Разом з тим, звернули увагу на те, що в минулому році комісією з проведення щорічної оцінки діяльності керівників комунальних підприємств, установ, організацій та закладів, що є об’єктами спільної власності територіальних громад району при оцінюванні директора комунального підприємства “Мурованокуриловецька районна кіновідеомережа” Стенгецького М.О. та директора комунального закладу “Мурованокуриловецька дитяча музична школа” Грицая В.Б. членами комісії зроблено їм зауваження щодо залучення додаткових коштів для покращення матеріально-технічної бази та рекомендовано взяти участь в 16-му обласному конкурсі розвитку територіальних громад однак зазначеними директорами не розроблено жодного проекту та не зареєстровано для участі в даному конкурсі.

 Підсумовуючи роботу комісії, заступник голови районної ради Нікітчук А.М. наголосив, що більшість керівників комунальних підприємств та закладів не дотримуються вимог Положення про преміювання керівників підприємств, установ, організацій, що є об’єктами спільної власності територіальних громад сіл та селищ району затвердженого рішенням 16 сесії районної ради 6 скликання від 22.03.2013 та не звертаються до постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, приватизації та регуляторної політики за погодженням, а самостійно приймають розпорядження про преміювання.

Начальник відділу з питань комунальної власності та

регуляторної політики виконавчого апарату районної ради

Валентина Богуцька

 



« повернутися до списку новин