Мурованокуриловецька
районна рада

Вітання голови районної ради з нагоди Дня Державного Прапора України та 27-ї річниці незалежності України!

Переглядів: 1100

Шановні жителі територіальних громад району!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня Державного Прапора України та 27-ї річниці незалежності України!

Символічно, що напередодні Дня Незалежності ми відзначаємо День Державного Прапора України. Прапор є уособленням усіх здобутків та перемог нашого народу на шляху до самостійності України. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня.

Державний прапор – це символ свободи, єднання та слави нашої країни – уособлює усі прагнення та надії українського народу на краще майбутнє.

Не одне століття український народ боровся за свою незалежність і здобув її 27 років тому.

24 серпня – це не просто День народження держави, це свято памяті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією.

У ці серпневі дні календар історії відраховує 27-му річницю Незалежності України.

Нелегкими і далеко не безхмарними видалися ці роки. Довелося йти важким шляхом соціально-економічних перетворень, створювати практично заново державні інститути, нові правила і стандарти життя.

На жаль, і сьогодні доводиться нам відстоювати суверенітет, цілісність території, інтереси рідної країни. Ще ніколи в новітній історії України на нашій землі не було війни – не лунали постріли, не гинули люди. А сьогодні на сході країни гинуть наші найкращі сини і дочки, справжні герої, відстоюючи право України на самовизначення.

Переконаний: ми подолаємо всі перешкоди на шляху до щасливого життя, де процвітатиме добробут і демократія, пануватиме право, злагода та національна єдність, Україна посідатиме гідне місце серед інших держав і буде шанованою в світі.

Дякую кожному жителю нашого району, хто у щоденній праці возвеличує нашу державу, примножує її славу.

Нехай ваші досягнення будуть надійною запорукою щасливого майбутнього Мурованокуриловеччини і всієї України!

Шановні земляки!

Бажаю вам міцного здоров’я, родинного щастя, мирного неба над головою, успіхів у всіх справах та починаннях.

Любіть свій народ, свою землю, яка є найкращою в світі. А день прийдешній нехай дарує всім світле почуття радості від усвідомлення власної причетності до будівництва рідного дому, ім’я якому – Україна!

З святом вас!

З повагою, 

голова районної ради                                                                                                                     Сергій Кушнір



« повернутися до списку новин