Мурованокуриловецька
районна рада

Вітання голови районної ради з Днем вихователя і всіх дошкільних працівників!

Переглядів: 1482

Шановні вихователі

та працівники дошкільних навчальних закладів району!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята.

Дошкільний вік – особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, в цьому віці формуються її особистість, творчий потенціал та спосіб мислення. Тому у ваших руках зараз доля цілого покоління наших дітей, що завдяки вашій турботі, терпінню, мудрості стануть незабаром повноцінними членами територіальної громади району.

Бути вихователем – високе покликання і глибока повага. Від професіоналізму, терпіння і мудрості наших вихователів, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є – наше життя і наша надія.

Щиро вітаю зі святом всіх працівників дошкільних установ району, які віддають щоденно тепло своїх сердець дітям! Впевнений, що ваша доброта і педагогічна майстерність перетворять кожен день для вихованців у дитячому садку в радісний і щасливий!

Прийміть щирі вітання з професійним святом, ви заслуговуєте на шану і повагу від суспільства, адже щодня віддаєте тепло своїх сердець дітям!

Зичу вам міцного здоров’я, щастя, добра та натхнення, а найголовніше – відчуття вдячності за свою роботу від дітей, батьків та держави.

З повагою

Голова районної ради                                                                                                                                         Сергій Кушнір

 

 



« повернутися до списку новин