Мурованокуриловецька
районна рада

Депутатський день Лариси Білозір в Мурованокуриловецькому районі

Переглядів: 380

В районі проведено особистий прийом громадян Народним Депутатом  України Ларисою Миколаївною Білозір.

Спектр питань, як і раніше, був незмінний: від допомоги у скрутних життєвих обставинах, до порад для законодавчих змін та вдосконалень.

 Лариса Миколаївна повідомила, що в  усіх районах округу відкрито  громадські приймальні. Завдання помічників Народного Депутата - чітка комунікація та пошук вирішення питань одразу після звернення, не чекаючи особистих прийомів. Адже часу на роботу на окрузі і особистих зустрічей замало. Змушувати чекати людей - не вихід. 

Лариса Миколаївна зустрілась з очільниками первинної та вторинної ланок медицини  Мурованокуриловеччини та головою профспілки. Медики вкрай занепокоєні подальшою долею галузі, можливими скороченнями персоналу та зменшенням доступності до медичних послуг мешканців сіл. Цю тему Народний Депутат вже обговорювала з прем’єр-міністром та профільною міністеркою. 

Оновлення меблів у школах та покращення умов в будинках культури, підтримка в облаштуванні інклюзивного центру, допомога для підопічних територіального центру по догляду за одинокими громадянами - спектр питань з якими громадяни йшли на прийом. 

 

 



« повернутися до списку новин