Мурованокуриловецька
районна рада

Заступник голови районної ради Андрій Нікітчук привітав з Днем знань учнів середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1-гімназії смт Муровані Курилівці

Переглядів: 698

1 вересня, в День знань, заступник голови районної ради Андрій Нікітчук привітав з початком нового навчального року вчителів та учнів середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1-гімназії смт Муровані Курилівці

 “День знань – це свято кожної родини, свято мудрості, молодості та надій. Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожної дитини. Особливим він стане для першокласників, які сьогодні вперше стали на незвіданий шлях знань. Не менш важливим він буде для одинадцятикласників, яким доведеться обирати майбутню професію та реалізовувати себе в житті. Діти, ви – наша надія, гордість і майбутнє! Учіться так, аби батьки, школа, Мурованокуриловеччина пишалися вами! - відзначив, вітаючи усіх присутніх з Днем знань, заступник голови районної ради.

А.Нікітчук висловив подяку вчителям за їхню невтомну та важливу працю, за той внесок, що кожен з них робить у життя не лише дитини, а й кожної родини вцілому.

За словами директора середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1-гімназії смт Муровані Курилівці Богацького Володимира Васильовича цьогоріч до навчального закладу прийшло 44 першачки, які навчатимуться у двох перших класах.

 

Прес-служба районної ради

 



« повернутися до списку новин