Мурованокуриловецька
районна рада

В районі відбулись заходи з нагоди Дня захисника України

Переглядів: 291

10 жовтня в районному Будинку культури відбулися урочисті заходи присвячені Дню захисника України за участю керівництва району. Висловлюючи слова вітання перший заступник голови райдержадміністрації Ярослав Петренко зазначив: «В цей складний період ми відзначаємо День захисника України у широкому розумінні. Нині ми можемо говорити про те, що захисниками України є не лише військовослужбовці, а й усі громадяни, які своєю сумлінною професійною і громадською діяльністю забезпечують економічний, гуманітарний, освітній й інформаційний захист держави.

Я приєднуюся до привітань на адресу всіх захисників нашої держави! Бажаю благополуччя і сил, здоров’я і щастя! Мирного Вам неба! А ті, хто несуть службу, нехай повертаються живі та неушкоджені до рідних домівок».

 Також присутніх привітав заступник районного військового комісаріату Віктор Пастух.

Перший заступник голови райдержадміністрації Ярослав Петренко та голова районної ради Сергій Кушнір вручили учасникам АТО/ООС Почесні грамоти обласних та  районних рівнів, а заступник військового комісара Віктор Пастух – нагрудні знаки.

Вітання до свята передала народний депутат України Лариса Білозір, а для  громадської організації «Мурованокуриловецька Асоціація Учасників Бойових дій та Ветеранів АТО» диплом та матеріальну допомогу.

Концертну програму підготовили  працівники навчальних закладів та районного Будинку культури.



« повернутися до списку новин