Мурованокуриловецька
районна рада

Інформаційні онлайн-зустрічі Асоціації органів місцевого самоврядування проводитимуться щомісячно

Переглядів: 258

Інформаційну онлайн-зустріч провела Вінницька обласна Асоціація органів місцевого самоврядування із представниками об’єднаних територіальних громад Вінниччини.   Розпочав засідання голова Асоціації голова обласної Ради Анатолій Олійник.

– За пропозицією Асоціації органів місцевого самоврядування ми започатковуємо щомісячні інформаційні зустрічі в режимі онлайн. Це робиться для того, щоб мати певну систему в роботі, тому в перший четвер об одинадцятій годині кожного місяця будемо проводити такі зустрічі,– сказав Анатолій Олійник. – Подібний графік дасть можливість вам планувати свою роботу так, щоб вам було зручно управляти своїм часом та активно долучатися до обговорення питань в онлайн режимі.  

Анатолій Дмитрович зазначив, що на початку цього тижні відбулася розширена зустріч щодо обговорення змін до Конституції України в частині децентралізації.

– Участь в цих публічних консультаціях взяли представники Кабінету Міністрів України, зацікавлені сторони, представники об’єднаних територіальних громад, районів. Багато є важливих питань щодо змін в Конституції України й адміністративно-територіальному устрою, – розповів очільник обласної Ради. – Маю надію, що нам вдасться у Вінницькій області, попри зміни адміністративно-територіального устрою України, зберегти той формат роботи в рамках Асоціації органів місцевого самоврядування.

Зі вступним словом також виступив керівник секретаріату Асоціації органів місцевого самоврядування Віктор Вікалюк.

Про результати роботи та плани на найближчі місяці роботи Асоціації розповіла завідувачка Центру комунікації, зовнішніх зав’язків, залучення грантових ресурсів Ольга Олійник.

Присутні також були перший заступник керівника секретаріату Володимир Репей та заступник керівника секретаріату Сергій Лановик.

Із сайту Вінницької обласної Ради

 
 



« повернутися до списку новин