Мурованокуриловецька
районна рада

Мурованокуриловецька районна філія обласного центру зайнятості пропагує громадські роботи

Переглядів: 540

У Вінницькій обласній службі зайнятості від 50 до 65 відсотків безробітних – селяни. І якщо в місті незайнятій людині запропонують безліч варіантів працевлаштування, то у глибинці будь-яка робота за щастя.  Тому  Мурованокуриловецька  районна філія обласного центру зайнятості активно пропагує громадські роботи, за виконання яких людина і допомогу по безробіттю отримує, і кошти за виконану роботу.  Соціальний супровід слабозахищених верств населення  - один із видів громадських робіт, який стає пріорітетом в роботі служби зайнятості. Яскравим прикладом такого супроводу стала організація таких робіт в Конищеві , де за сприяння центру зайнятості , сільської ради та депутата обласної ради Рубанського В.І. дровами забезпечена сім'я Магдій, де всі дорослі члени сім’ї мають інвалідність.

      З початку року в громадських  роботах в районі  брали участь понад 70 безробітних, на  оплату праці яких перераховано  понад 350 тис грн. на умовах співфінансування між службою зайнятості та сільськими радами.

Директор Мурованокуриловецької  районної  філії Вінницького  обласного центру зайнятості                               Володимир Мельник              



« повернутися до списку новин