Мурованокуриловецька
районна рада

У Снітківській територіальній громаді відбулось обговорення перспективного плану розвитку громади на 2019-2021 роки

Переглядів: 435

На засіданні Снітківського виконавчого комітету, сільський голова Віктор Ольшевський, спільно з членами виконкому та депутатами сільської ради обговорили план перспективного розвитку територіальної громади на 2019-2021 роки та визначили першочергові завдання розвитку громади до 2020 року.

Згідно підписаної угоди мерів (мери за економічний розвиток) заплановано  реалізувати вимоги угоди міжмуніципального співробітництва Северинівської, Барської та Снітківської громад, щодо створення мережі кооперованих індивідуальних виробників ягідно-фруктової та овочевої сировини. Здійснити відведення земельної ділянки під заготівельно-переробний модуль з підведенням мереж водо та енергопостачання у 2019 році. Провести поточні ремонти вулиць у с. Снітків та приміщення сільської ради. Розробити і впровадити на 2020-2021 навчальні роки проект електроопалення  Снітківського  НВК.

         Окрім того перспективним планом на 2020 рік передбачається розширення мережі виробників сировини з метою формування гуртових партій, що забезпечуватиме переробний цех в рамках міжмуніципального кластеру. Запровадити закупівельну групу по забезпеченню кооперованих виробників розхідними матеріалами, інвентарем, сертифікованими засобами захисту рослин.

У с. Снітків послідовно провести поточні ремонти вулиць та  будинку культури.

         На 2021 рік згідно плану угоди мерів запровадити енергоефективну технологію в сушарництві для збільшення конкурентоздатності кінцевих продуктів та продовжити поточний ремонт вулиць та приміщення лікарської амбулаторії.



« повернутися до списку новин