Мурованокуриловецька
районна рада

Проведено нараду - семінар з селищним, сільськими головами

Переглядів: 933

27 грудня 2017 року голова районної ради С.М.Кушнір провів нараду-семінар з селищним, сільськими головами.

Перед початком наради аматори культури привітали всіх присутніх з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим.

Участь в роботі наради-семінару взяли голова районної державної адміністрації С.В.Ладан, його заступники, начальник управління регіонального розвитку С.І.Озерянська, голова правління Публічного акціонерного товариства “Науково-виробнича компанія “Світязь” В.М.Демешкан, працівники виконавчого апарату районної ради. 

Про декларування посадовими особами та депутатами селищної та сільських рад доходів, одержаних протягом 2017 року та дотримання ними вимог статті 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” щодо поіменного голосування на сесіях рад розповіла головний спеціаліст-юрисконсульт відділу з питань організаційного, юридичного та кадрового забезпечення діяльності ради виконавчого апарату районної ради Каландей І.С.

Голова правління Публічного акціонерного товариства “Науково-виробнича компанія “Світязь” В.М.Демешкан  розповів присутнім про необхідність та порядок розроблення містобудівної документації для населених пунктів району.

Про порядок укладання та виконання угод про соціальне партнерство повідомила начальник управління регіонального розвитку С.І.Озерянська.

Начальник відділу з питань комунальної власності та регуляторної політики виконавчого апарату районної ради В.В.Богуцька ознайомила присутніх з порядком підготовки та прийняття регуляторних актів органами місцевого самоврядування.

 Про участь районної, селищної та сільських рад району  в програмах, конкурсах, як засіб вирішення проблемних питань життєдіяльності територіальних громад району розповів заступник голови районної ради А.М.Нікітчук.

По завершенні наради – семінару голова районної ради С.М.Кушнір підвів підсумки даного зібрання та привітав всіх присутніх з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим.

                                                                                                                                                                                                          Прес-служба районної ради.

Фотозвіт

     

     

     

 

 



« повернутися до списку новин