Мурованокуриловецька
районна рада

Депутати районної ради працювали в постійних комісіях

Переглядів: 672

 

18-19 травня 2017 року депутати районної ради працювали в 6-ти постійних комісіях, на засіданнях яких розглянули 22 питання, 16 з яких виноситься на порядок денний президії та чергової сесії районної ради,  яка відбудеться 23 червня ц.р.

Депутати заслухали хід виконання Районної програми поліпшення техногенної та пожежної безпеки населених пунктів, об’єктів усіх форм власності, розвитку інфраструктури підрозділів оперативно-рятувальної служби Мурованокуриловецького району на 2016-2020 роки та Районної програми енергозбереження та впровадження використання альтернативних джерел енергії в Мурованокуриловецькому районі. Начальник відділу цивільного захисту райдержадміністрації В.Кривов’язий представив на розгляд депутатів проект Програми “Територіальна оборона Мурованокуриловецького району на 2017-2019 роки”; начальник фінансового управління райдержадміністрації Г.Власова довела до відома інформацію про виконання районного бюджету за І квартал 2017 року та внесення змін до районного бюджету на 2017 рік. Також депутати розглянули по 4 питання комунальної власності та земельних відносин. 

Крім того, депутати підтримали та вирішили винести на розгляд чергової сесії районної ради 3 звернення депутатів Чернівецької, Оратівської районних рад Вінницької області та Камянської районної ради Черкаської області щодо недопущення прийняття закону про ринковий обіг земель сільськогосподарського призначення в Україні, щодо тарифів на вуличне освітлення.

В порядку контролю депутати проаналізували на засіданнях 4-х постійних комісій стан використання коштів депутатського фонду за 2016 рік, хід виконання Єдиної комплексної програми розвитку галузі культури та духовного відродження у Мурованокуриловецькому районі на 2013-2017 роки, роботу лісогосподарських підприємств району по виконанню Програми розвитку лісового господарства в районі, підвищення лісистості та озеленення населених пунктів на 2016-2025 роки, заслухали звіт директора комунального закладу В.Грицая ”Мурованокуриловецька дитяча музична школа“ про стан фінансово-господарської діяльності закладу за 2014-2016 роки та про результати повторного відстеження результативності регуляторного акта та ін.

Більш детально з проектами рішень можна ознайомитись на офіційному сайті районної ради в розділі „Проекти рішень районної ради 7 скликання”.

Фотозвіт

    

    

 

Прес-служба районної ради



« повернутися до списку новин