Мурованокуриловецька
районна рада

У районному центрі відбулись змагання з дзюдо

Переглядів: 480

Днями в районній дитячо-юнацькій спортивній школі відбувся відкритий чемпіонат району з боротьби дзюдо. Цей турнір традиційно збирає найкращих спортсменів. Крім мурованокуриловецьких дзюдоїстів, цього разу учасниками чемпіонату стали вихованці спортивних шкіл Вінниці, Жмеринки, Іллінців, Шаргорода та Сокирян.

На урочистому відкритті змагань у спортивній залі районної дитячо-юнацької школи в кімоно вишикувались дзюдоїсти, яких вітали щирими оплесками. На спортивному святі були присутні голова районної ради Сергій Кушнір, перший заступник голови райдержадміністрації Ярослав Петренко,  головний секретар федерації дзюдо Вінницької області Анна Дяченко, віце-президент районної федерації дзюдо Ярослав Реморов. Гості звернулись з вітальними словами до учасників чемпіонату і побажали юним спортсменам проявити високу майстерність у поєдинках, щоб перемогли найсильніші.

Суддя національної категорії Володимир Стицун представив суддівську колегію і розповів про порядок проведення змагань. Спортсмени змагалися у 22 вагових категоріях, а 6 суддів стежили за тим, щоб на районному татамі велася чесна боротьба.

У видовищних поєдинках кожен учасник першості нашого району доводив свою перевагу над суперником. І хоч, як і в будь-якому іншому виді спорту, тут були переможці та переможені, радість і сльози, але в підсумку виграли всі: і дзюдоїсти, і ті, хто вболівав за них. По завершенні відкритого чемпіонату району переможців і призерів змагань, серед яких були і наші юні земляки, нагородили грамотами та медалями.


 



« повернутися до списку новин