Мурованокуриловецька
районна рада

Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана відзначили в комунальній установі “Територіальний центр соціального обслуговування Мурованокуриловецького району”

Переглядів: 284

         У відділенні стаціонарного догляду для постійного проживання одиноких пенсіонерів КУ "Територіальний центр соціального обслуговування Мурованокуриловецького району" в рамках відзначення Міжнародного дня людей похилого віку та дня Ветерана проведено захід "Осінь життя – пора золота".  В його  проведенні  взяли  участь: Козачишен В.П.- заступник голови районної державної адміністрації, Нікітчук А.М. – заступник голови районної ради, Войтенко Т.І. – начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації,  Войтенко В.П. – директор  територіального центру, які в своїх виступах наголосили на посилення уваги до потреб старшого покоління та поліпшення соціального забезпечення  осіб похилого віку та ветеранів.

            Депутат Верховної Ради України  Л.М.Білозір привітала літніх людей та передала подарунки проживаючим у відділенні стаціонарного догляду.

            Учні та вчителі Конищівської та Михайловецької шкіл виступили з концертною програмою "Хто про старих дбає, доброю людиною зростає" та пригостили літніх людей солодощами.

 

Директор КУ "Територіального центру соціального

обслуговування Мурованокуриловецького району"                                 В.П.Войтенко

      

      



« повернутися до списку новин