Мурованокуриловецька
районна рада

Відбулось засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства “Мурованокуриловецька центральна районна лікарня”

Переглядів: 324

      Відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального закладу охорони здоров’я, що є об’єктом спільної власності територіальних громад сіл та селищ Мурованокуриловецького району, затвердженого рішенням  22 сесії районної ради 7 скликання від 15 червня 2018 року №313, враховуючи лист Мурованокуриловецької громадської організації Благодійної спілки “Надія” від 10.12.2019 №6, протокол загальних зборів трудового колективу комунального некомерційного підприємства “Мурованокуриловецька центральна районна лікарня” від 10.12.2019, головою районної ради від 23 грудня 2019 року  прийнято розпорядження №37 “Про утворення та затвердження персонального складу конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства “Мурованокуриловецька центральна районна лікарня”.
      Відповідно до даного розпорядження утворено конкурсну комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства “Мурованокуриловецька центральна районна лікарня” (далі – конкурсна комісія) в складі сім чоловік, а саме:
 
Шевцов                                   Анатолій Миколайович
  • лікар-хірург комунального некомерційного підприємства Мурованокуриловецька центральна районна лікарня, голова комісії;
Колядич                             Микола Васильович
  • депутат районної ради від організаційної ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ “БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА “СОЛІДАРНІСТЬ”, секретар комісії;
 
 
Члени комісії:
Басистюк                          Галина Василівна
  • лікар-дерматолог комунального некомерційного підприємства Мурованокуриловецька центральна районна лікарня;
Кагляк                                       Ілля Максимович
  • депутат районної ради від територіальної організації Політичної Партії “Опозиційний блок” у Мурованокуриловецькому районі;
Камінська                        Наталія Орестівна
  • голова правління громадської організації Благодійної спілки Надія;
Кондратюк                           Майя Миколаївна
  • старша медична сестра терапевтичного відділення, голова профспілкової організації комунального некомерційного підприємства Мурованокуриловецька центральна районна лікарня;
Лебедюк                                  Юрій Миколайович
  • депутат районної ради від організаційної ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ “БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА “СОЛІДАРНІСТЬ”.
 
      24 грудня 2019 року відбулось засідання конкурсної комісії.
    На порядок денний конкурсної комісії було винесено та розглянуто 8 питань. Зокрема конкурсною комісією затверджено текст оголошення про проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства “Мурованокуриловецька центральна районна лікарня”, в якому зазначені умови проведення конкурсу, вимоги до претендента, перелік документів необхідних для участі в конкурсі та інше.
      Встановили строк прийняття документів від претендентів на участь в конкурсі 20 днів з 26 грудня 2019 року по 14 січня 2020 року до 17 год 00 хв.
     Визначили дату проведення засідання конкурсної комісії щодо розгляду заяв претендентів і доданих до них документів – 15 січня 2020 року о 10 год. 00 хв. та дату проведення засідання конкурсної комісії із заслуховування конкурсних пропозицій учасників конкурсу, проведення з ними співбесіди та здійснення шляхом голосування відбору з числа учасників конкурсу однієї кандидатури, яка відповідає встановленим вимогам – переможця конкурсу 21 січня 2020 року о 10 год. 00 хв.
      З протоколом засідання конурсної комісії можна ознайомитись на даному сайті в розділі "Комунальна власність" підрозділ "Результати конкурсів"
 
Прес-служба районної ради

 



« повернутися до списку новин