Мурованокуриловецька
районна рада

Святкова демонстрація та мітинг-реквієм з нагоди 71-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Переглядів: 643

9 травня громадськістю, владою району організовано святкову демонстрацію та мітинг-реквієм з покладанням квітів до Меморіалу загиблим воїнам в смт Муровані Курилівці з нагоди 71-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Участь у демонстрації по центральній вулиці райцентру Соборній взяли: голова райдержадміністрації С.Ладан, заступник голови районної ради А.Нікітчук, перший заступник голов райдержадміністрації І.Гончар, заступник голови райдержадміністрації В.Козачишен, селищний та сільські голови, ветерани Другої світової війни та члени їхніх родин, воїни української армії - учасники бойових дій на сході України,  депутати районної ради,  представники громадських і політичних організацій, трудових колективів, а також небайдужі жителі територіальної громади.

 

Усіх загиблих у роки Другої світової війни згадали хвилиною мовчання, поклали квіти до Вічного Вогню. В честь полеглих на фронтах Другої світової війни та у зоні бойових дій на сході України лунали рушничні залпи, героїчні пісні та слова подяки за подвиги в ім’я волі рідного народу та миру на українській землі.

 

Виступивши перед присутніми, голова райдержадміністрації С.Ладан, Мурованокуриловецький селищний голова Г.Цибульська, голова ради ветеранів В.Макітрук, учасник АТО Олійник М.В. від імені жителів району  віддали шану ветеранам та наголосили, що без їхнього подвигу не було б ні сучасної Європи, ні європейського майбутнього України, а також подякували понад сотні нашим землякам-героям АТО за сміливість та мужність, яку вони гідно демонструють у важких умовах боротьби за територіальну цілісність України, свободу її народу.  

 8-9 травня в усіх територіальних громадах району жителі вшанували пам'ять полеглих співвітчизників у Другій світовій війні.

 

Прес-служба районної ради



« повернутися до списку новин