Мурованокуриловецька
районна рада

22 серпня у районному Будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня незалежності України.

Переглядів: 547

     Присутні на святі мали можливість переглянути роботи представлені на інтерактивному конкурсі малюнка на асфальті «Україна очима дітей», прослухати поетичний марафон  «З любов’ю до України» та молодіжний пісенний флешмоб «Україна понад усе!». За участю керівництва району відбулось покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку. В районному Будинку культури з вітальним словом до присутніх звернувся голова райдержадміністрації Сергій Ладан. Він привітав жителів району з 27-ю річницею незалежності України.

     Під час урочистостей голова райдержадміністрації та голова районної ради вручили представникам громадськості району Почесні грамоти обласного та районного рівнів з грошовими винагородами. Також медаллю та грамотою Верховної Ради України «За заслуги перед Українським народом» було нагороджено учасника антитерористичної операції на Сході України з с. Конищів Віктора Андрущака.

     Колективами художньої самодіяльності району проведено святковий концерт а за сприяння депутата обласної ради Лариси Білозір перед присутніми виступив вокальний ансамбль «Водограй».

Прес-служба районної ради

 



« повернутися до списку новин