Мурованокуриловецька
районна рада

В Попелюхівській та Михайловецькій територіальних громадах відбулись збори громадян

Переглядів: 465

29, 30 січня 2019 року в селах Біляни, Попелюхи, Михайлівці відбулись збори-сходи громадян за місцем проживання, участь в яких взяли понад 300 жителів територіальних громад. Участь в даних зібраннях брали голова районної ради С.Кушнір, депутат Вінницької обласної Ради П.Струсевич, депутат районної ради В.Гора, керівники окремих агроформувань, працівники сільських рад.

В рамках “Депутатського тижня” про свою депутатську діяльність в обласній та районній радах прозвітували депутати П. Струсевич, В.Гора та С.Кушнір.

Попелюхівський та Михайловецький сільські голови М.Попова та Р.Яцюк прозвітували про свою діяльність за минулий рік, довівши до відома жителів територіальних громад інформацію про демографічну ситуацію в селах, виконання сільських бюджетів, діяльність та утримання закладів соціальної сфери, благоустрій, а також проведення сесій сільських рад, засідань виконкомів, постійних комісій, органів самоорганізації населення та ін. Повідомили присутнім про участь сільських рад в XV обласному конкурсі територіальних громад, переможцями яких вони стали, що дало можливість залучити в розвиток територіальних громад 150 та 163 тис. грн. відповідно, за рахунок яких в селах буде запроваджено систему роздільного збирання твердих побутових відходів.

Під час обговорення звітів громадяни піднімали проблеми відсутності транспортного сполучення с. Попелюхи з райцентром, благоустрою, ремонту доріг, впровадження медичної реформи, низьких закупівельних цін на молоко від населення, необхідності створення сільських обслуговуючих кооперативів та ін.

За наслідками проведення зборів-сходів громадян прийнято відповідне рішення.

                                                                                                                                          Керуюча справами

                                                                                                                                          виконавчого апарату районної ради

                                                                                                                                                                                   Т.Покалюк

      



« повернутися до списку новин