Мурованокуриловецька
районна рада

Відзначили 75-у річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Переглядів: 403

Сьогодні, 9 травня, з нагоди відзначення 75-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в смт Муровані Курилівці відбулося віче -пам’яті та покладання квітів до меморіалу загиблим воїнам.

В заходах взяли участь: голова районної ради Сергій Кушнір, голова райдержадміністрації Ярослав Петренко,заступники голови районної ради Андрій Нікітчук та райдержадміністрації Світлана Озерянська, начальник відділу культури, молоді та спорту Валентина Веклюк, Мурованокуриловецький селищний голова Галина Цибульська, голова Мурованокуриловецькоїї районної організації ветеранів України Віктор Макітрук, представники військового комісаріату, поліції, районного сектору ГУ ДСНС та громадськості.

Звертаючись до присутніх голова райдержадміністрації Ярослав Петренко зазначив: «Схиляємо голову перед тими, хто віддав життя за рідну землю, перед сотнями тисяч наших земляків, які мужньо боролис я на фронтах, самовіддано працювали на підприємствах у тилу, перед кожним, хто день за днем наближав звільнення світу від нацизму. Вшановуємо пам'ять усіх жертв цієї найстрашнішої війни» і привітав із 75-ю річницею Перемоги. Також виступили Мурованокуриловецький селищний голова Галина Цибульська та голова Мурованокуриловецькоїї районної організації ветеранів України Віктор Макітрук.

Хвилиною мовчання вшанували всіх хто віддав своє життя захищаючи рідну землю і поставили квіти до меморіалу загиблим. 

 

воїнам.



« повернутися до списку новин