Мурованокуриловецька
районна рада

Відбулося онлайн -засідання Правління Асоціації органів місцевого самоврядування

Переглядів: 412

 15 січня  відбулося перше у 2019 році засідання Правління Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування. Нарада відбулася в онлайн-режимі з усіма членами правління.  Зібрання очолив голова обласної Ради, голова Асоціації органів місцевого самоврядування Анатолій Олійник.

На розгляд було запропоновано 11 питань порядку денного. Зокрема, розглянули питання «Про скликання загальних зборів Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування, визначення дати, місця їхнього проведення та порядок денний»,  «Про звіт діяльності Асоціації за 2018 рік та завдання Асоціації на 2019 рік», «Про звіт Ревізійної комісії про перевірку статутної діяльності Асоціації за 2018 рік»,  «Про внесення зміни до бюджету Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування на 2018 рік», «Про розгляд та подання на затвердження загальними зборами проекту бюджету Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування на 2019 рік», «Про реорганізацію структури Секретаріату Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування», «Про затвердження штатного розпису Секретаріату Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування», «Про затвердження плану роботи Секретаріату Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування на  2019 рік», «Про затвердження плану роботи Секретаріату Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування на 1 квартал 2019 року», «Про членські внески членів Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування на 2019 рік», «Про прийом нових членів до Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування».

– Ми сьогодні вирішили вже традиційно провести засідання членів Правління в онлайн-режимі. На зв’язок вийшло 10 з 11 членів Правління, – сказав Анатолій Дмитрович, розпочинаючи нараду. 

Керівник Секретаріату Асоціації органів місцевого самоврядування Віктор Вікалюк прозвітував про діяльність Асоціації у 2018 році та окреслив основні завдання та плани на 2019 рік.

Про зміни в бюджеті Асоціації у 2018 році та про фінансові плани на 2019 рік розповіла заступник керівника Секретаріату з фінансово-господарської діяльності і кадрової роботи – головний бухгалтер Ірина Ваколюк. Так, у 2018 році загальна сума членських внесків Асоціації склала 1 млн 776 тис. грн, в планах на 2019 рік бюджет Асоціації складає 2 млн 582 тис. грн.

В ході засідання членами Правління було прийнято рішення про включення  до Асоціації Жежелівської сільської ради Козятинського району, також цим рішенням із членів Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування виключили Садковецьку сільську Шаргородського району та Деснянську селищну раду Вінницького району, у зв’язку із приєднанням смт Десна до територіальної громади міста Вінниці.

Учасники онлайн-конференції вирішили провести загальні збори обласної Асоціації органів місцевого самоврядування 31 січня 2019 року о 12.00 в концертній залі Вінницької обласної філармонії ім. Леонтовича та винести на розгляд вісім питань порядку денного.


Із сайту Вінницькогої обласної Ради

      



« повернутися до списку новин