Мурованокуриловецька
районна рада

Вітання голови районної ради з Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Переглядів: 767

Шановні ветерани, учасники визвольних рухів,

 учасники антитерористичної операції,  жителі територіальних громад району !

У ці травневі дні ми відзначаємо День пам’яті і примирення та 73-у річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, бо серцем, душею та розумом відчуваємо, що найдорожчим є Мир, найсвятішою - Перемога над ворогом, який бажає смерті ближнього, зазіхає на чуже, зневажає твою Батьківщину, віру, культуру, твоє право на життя і свободу.

Розуміння цього нас єднає і робить сильнішими. Скільки б не минуло часу, а День Перемоги завжди буде світлим днем зі сльозами на очах. Ця дата житиме в наших серцях, а у пам'яті назавжди залишаться святі імена тих, хто віддав своє життя за рідну країну.

Ми схиляємо голови перед світлою пам'яттю героїв, які захистили нас в 20-му сторіччі, добровольців та бійців Збройних Сил України, які загинули на Східному кордоні вже у наш час, всіх, хто загинув у боротьбі з ненависним ворогом, захищаючи рідну землю. Віддаємо глибоку шану кожному, хто боровся та бореться за вільну та соборну Україну.

 Честь їм і слава, вічна наша пам'ять, глибока шана і людська вдячність!

Миру всім нам, єдності, свободи, щастя, злагоди та добробуту кожній  родині!

 

З повагою до вас,

Голова районної ради                                                                                                                    Сергій Кушнір

 

 



« повернутися до списку новин