Мурованокуриловецька
районна рада

ВІДЗНАЧЕНО ДЕНЬ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ

Переглядів: 1072

 

23 серпня 2017 року напередодні Дня незалежності, вся країна  відзначає свято вшанування одного з трьох символів нашої держави – Державного Прапора України. Щоб визначитися з цим важливим державним символом, знадобилося спеціальне засідання парламенту із залученням істориків. Після проголошення незалежності України Верховна Рада України 28 січня 1992 року прийняла постанову про затвердження державним прапором України національного прапора, а 23 серпня 2004 року було офіційно встановлено державне свято – День державного прапора України.

Відзначення Дня Державного Прапора України відбулось і в смт. Муровані Курилівці.  До всіх присутніх звернувся заступник голови районної державної адміністрації Валерій Козачишен, який привітав учасників  зібрання з одним із найголовніших свят України та підкреслив, що “…повага до історії і культури народу починається з поваги до її символів, одним з яких є Державний Прапор України. І сьогоднішнє свято – це ще один привід звернутися до величної і жертовної історії українства, багатолітнього прагнення нашого народу до волі, змагання за право жити власним розумом і працею у своїй державі, вирощувати золоту ниву під чистим синім небом…”

Перед приміщенням районної ради та районної державної адміністрації заступник голови районної ради Андрій Нікітчук підняв  Державний Прапор України.

Прес-служба районної ради

Фотозвіт

    

    

 



« повернутися до списку новин