Мурованокуриловецька
районна рада

Вітання голови районної ради Сергія Кушніра з нагоди Дня працівників телебачення, радіо та зв'язку

Переглядів: 267

Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку!

Вітаю вас із професійним святом! Без сучасних комунікацій сьогодні неможливе сучасне, цивілізоване, повноцінне життя. Ваша праця дозволяє мешканцям найвіддаленіших населених пунктів району відчувати себе у центрі подій, бути поінформованими.

Продовжуючи кращі традиції, працюючи натхненно і самовіддано, ви завжди знаходитесь на передових позиціях розбудови інформаційного простору . Ваша робота вимагає нових підходів та узгодженості дій безлічі висококласних фахівців, енергійних, талановитих і креативних людей.

Найголовнішими показниками вашої роботи є відповідальне і творче ставлення до справи, динамічність, постійне вдосконалення. Ваша щоденна праця сприяє інформаційному наповненню суспільного життя, прозорості усіх політичних процесів, донесенню до глядачів та слухачів найсвіжіших новин, адже радіо та телебачення є найдоступнішими та найоперативнішими засобами масової інформації.

Тож щиро бажаю успіхів і натхнення, щоб ваша праця приносила вам тільки задоволення та приємні емоції. Нехай всі ваші найсміливіші плани будуть втілені у життя. Миру та благополуччя вам і вашим рідним! 

 

З повагою, голова районної ради                                                                          Сергій Кушнір



« повернутися до списку новин