Мурованокуриловецька
районна рада

Мурованокуриловецький селищний голова Цибульська Г.М. прозвітувала про свою діяльність за 2016 рік на зборах-сходах громадян.

Переглядів: 802

 

30 січня 2017 року в районному Будинку культури відбулись збори-сходи громадян за місцем проживання, участь в якому взяли понад 50 жителів територіальної громади. На дане зібрання були запрошені заступник голови районної ради А.Нікітчук, заступник голови райдержадміністрації В.Козачишен, працівники селищної, районної ради, керівники окремих  підприємств, організацій, навчальних закладів райцентру.

У звіті про свою діяльність за минулий рік селищний голова Г.Цибульська детально зупинилась на питаннях щодо проведення сесій селищної ради, засідань виконкому, постійних комісій, органів самоорганізації населення, виконання селищного бюджету, соціального захисту жителів територіальної громади, в т.ч. надання соціальних допомог та субсидій, розвитку підприємництва, діяльності закладів соціальної сфери. Довела до відома присутніх інформацію про заходи, організовані селищною радою в питанні вуличного освітлення, ремонту доріг, благоустрою та будівництва житла. Детально зупинилась на питаннях будівництва полігону твердих побутових відходів, сортувальної лінії та роздільного збирання сміття.

Під час обговорення звіту селищного голови вчитель Мурованокуриловецької СЗШ І-ІІІ ст.№ 2 смт. Муровані Курилівці Вудвуд Л.С. висловила ряд критичних зауважень з приводу відсутності на вулицях райцентру сміттєвих урн, незадовільної якості питної води, наявності стихійних сміттєзвалищ (в т.ч. по вул. Героїв Майдану), існування загрози травматизму на тротуарах в зимовий період через відсутність посипних матеріалів, восени – через не прибрані каштани. Висловила  негативну думку жителів Мурованих Куриловець з приводу організації проведення ремонтних робіт доріг в зимовий період, незадовільної якості дорожнього покриття по вул.Соборній та переможців тендеру на виконання цих робіт.  

Присутні на зборах Камінська Н.О., Саульчак В.Г., Козак А.І., Жучковська О.Є., Фірманюк В.А., Мельник М.Ю. піднімали питання щодо необхідності наведення чистоти і порядку на прибудинкових територіях, відсутності пам’ятного знаку в районі Героям Небесної Сотні, організації дозвілля молоді в РБК в вечірній час, недопустимості використання піротехніки під час святкових заходів в час, коли проводиться антитерористична операція на сході країни.

На прохання присутніх головним бухгалтером селищної ради Позур Т.Д. внесено роз’яснення з приводу оплати праці працівників органів місцевого самоврядування.

В ході обговорення звіту представника поліції про стан правопорядку на території селищної ради присутні висловили незадоволення з приводу відвідування учнями шкільного віку закладів громадського харчування в вечірній та нічний час та необхідності активізації роботи відповідних служб в питанні організації рейдів по їх виявленню, відповідальності та покаранні батьків у цьому питанні.

Крім того, селищний голова Цибульська Г.М. зачитала звернення голови ради ветеранів району Макітрука В.С. про необхідність встановлення пам’ятних знаків на місці колишніх гетто.

За наслідками проведення зборів-сходів громадян прийнято відповідну постанову.

 

Керуюча справами виконавчого апарату районної ради                                                                          Т.Покалюк

 

Фотозвіт.

 

   

               

               

 



« повернутися до списку новин