Мурованокуриловецька
районна рада

Робота депутатів районної ради в постійних комісіях

Переглядів: 873

21-22 лютого 2017 року депутати районної ради працювали в 6-ти постійних комісіях, на засіданнях яких розглянули 19 питань, 14 з яких виноситься на порядок денний президії та чергової сесії районної ради, яка відбудеться 24 березня ц.р.

На засіданнях були присутні заступник голови районної ради А.Нікітчук, начальник фінансового управління райдержадміністрації Г.Власова, начальник Мурованокуриловецького відділення поліції Могилів-Подільського відділу поліції ГУНП у Вінницькій області С.Токан, начальник Мурованокуриловецького районного сектору ГУ ДСНС України у Вінницькій області В.Німець, окремі керівники підприємств, установ, організацій, структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники комунальних установ, засобів масової інформації, працівники виконавчого апарату районної ради.

Депутати розглянули наступні питання:

1.Про хід виконання Районної програми по реалізації у Мурованокуриловецькому районі  основних напрямків земельної реформи на 2012-2016 роки, затвердженої рішенням 11 сесії районної ради 6 скликання від  20 квітня 2012 року №164, на 2017-2018 роки, та продовження терміну її дії на 2017-2018 роки.

2. Про затвердження технічної документації із нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що надається в оренду гр. Губіліті В.В. для ведення фермерського господарства на території Рівненської сільської ради.

3.Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок громадян для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Мурованокуриловецького району.

4.Про хід виконання Єдиної комплексної правоохоронної програми Мурованокуриловецького району на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням  4 сесії районної ради 7 скликання від 25 березня 2016 року №54.

5.Про внесення змін до Єдиної комплексної правоохоронної програми Мурованокуриловецького району на 2016-2020 роки.

6.Про внесення змін до Районної програми поліпшення  техногенної та пожежної безпеки, населених пунктів, об’єктів усіх форм власності, розвитку інфраструктури підрозділів оперативно-рятувальної служби Мурованокуриловецького району на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням 3 сесії районної ради 7 скликання від 14 січня 2016 року №38.

7.Про програму роздільного збирання твердих побутових відходів та рекультивації сміттєзвалищ в Мурованокуриловецькому районі на 2017-2021 роки.

8.Про внесення змін і доповнень до Районної програми військово-патріотичного виховання та підготовки молоді до служби в Збройних Силах України на 2015-2017 роки.

9.Про продовження терміну дії та внесення змін і доповнення до Районної цільової соціальної програми протидії захворюванню на туберкульоз у Мурованокуриловецькому районі на 2013-2016 роки.

10. Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за 2016 рік.

11. Про внесення змін до рішення 9 сесії районної ради 7 скликання від 16 грудня 2016 року №138 “Про районний бюджет”.

12. Про районну цільову програму підтримки Могилів-Подільського прикордонного загону в питанні забезпечення протидії протиправній діяльності на державному кордоні на 2017-2020 роки.

13. Про нову редакцію Положення про порядок використання фонду депутата районної ради.

14. Про зняття з контролю рішень районної ради.

Крім того, депутати в порядку контролю заслухали звіт директора комунальної установи “Територіальний центр соціального обслуговування Мурованокуриловецького району Войтенка В.В. “Про стан фінансово-господарської діяльності установи за 2014-2016 роки” та інформацію начальника відділу аналізу та прогнозування управління економіки райдержадміністрації Олійник Л.М. про результати періодичного відстеження результативності регуляторного акту – рішення 14 сесії районної ради 6 скликання від 14 грудня 2012 року №221 “Про методику розрахунку, орендні ставки та порядок використання плати за оренду майна, що є спільною власністю територіальних громад району”. Начальник відділу комунальної власності та регуляторної політики виконавчого апарату районної ради Богуцька В.В. доповіла про стан збереження та ефективного використання майна та підсумки фінансово-господарської діяльності підприємств, установ та закладів спільної власності територіальних громад сіл та селищ району в 2016 році та про хід виконання рішень районної ради з питань регулювання та використання майна спільної власності територіальних громад району.

Також депутати заслухали інформацію про хід виконання рішення 2 сесії районної ради 7 скликання від 11 грудня 2015 року №12 “Про Єдиний день депутата та “Депутатський тиждень” в районі”, а також про проведення в січні ц.р. в територіальних громадах району зборів-сходів громадян за місцем проживання.

Більш детально з проектами рішень можна ознайомитись на офіційному сайті районної ради в розділі „Проекти рішень районної ради 7 скликання”.

Прес-служба районної ради

Фотозвіт

 

    

    

       

 

 

 



« повернутися до списку новин