Мурованокуриловецька
районна рада

Мурованокуриловецький селищний голова Г.Цибульська прозвітувала про свою діяльність за 2018 рік на зборах-сходах громадян

Переглядів: 481

30 січня 2019 року в районному Будинку культури відбулись збори-сходи громадян за місцем проживання, участь в якому взяли понад 30 жителів територіальної громади. На дане зібрання були запрошені заступник голови районної ради А.Нікітчук, керуюча справами виконавчого апарату районної ради Т.Покалюк, працівники селищної ради, керівники окремих  підприємств, установ, організацій.

У звіті про свою діяльність за минулий рік селищний голова Г.Цибульська детально зупинилась на питаннях щодо проведення сесій селищної ради, засідань виконкому, постійних комісій, органів самоорганізації населення, виконання селищного бюджету, соціального захисту жителів територіальної громади, в т.ч. надання соціальних допомог та субсидій, розвитку підприємництва, діяльності закладів соціальної сфери. Довела до відома присутніх інформацію про заходи, організовані селищною радою в питанні вуличного освітлення, ремонту доріг, благоустрою та будівництва житла. Детально зупинилась на питаннях роботи сортувальної лінії та роздільного збирання сміття.

Під час обговорення звіту селищного голови депутат селищної ради І.Книжник довела до відома жителів територіальної громади інформацію щодо необхідності залучення коштів з державного бюджету на ремонт вул. Квітневої за рахунок участі в конкурсах.

Присутня на зборах Н.Камінська наголосила на необхідності активізації роботи депутатів селищної ради, в т.ч. організації їх звітів перед виборцями.

Депутат селищної ради А.Варгоцька від імені депутатського корпусу селищної ради висловила вдячність селищному голові Г. Цибульській за співпрацю, взаєморозуміння та вирішення питань місцевого значення.

За наслідками проведення зборів-сходів громадян прийнято відповідне рішення.

                                                                                                                                     Керуюча справами

виконавчого апарату районної ради

Т.Покалюк

      

 

 



« повернутися до списку новин