Мурованокуриловецька
районна рада

Проведено збори-сходи громадян за місцем проживання в с.Долиняни

Переглядів: 382

8 лютого 2019 року в селі Долиняни відбулись збори-сходи громадян за місцем проживання, участь в яких взяли майже 100 жителів Долинянської та Кривохижинецької територіальних громад.

На даному зібранні були присутні начальник управління культури та мистецтв облдержадміністрації С.Городинський, заступник голови районної ради А.Нікітчук, начальник відділу культури та туризму райдержадміністрації В.Веклюк, депутат районної ради, директор ПОП “Весна” с.Долиняни Є.Гуменюк, керуюча справами виконавчого апарату районної ради Т.Покалюк, начальник загального відділу виконавчого апарату районної ради В.Гончарук.

Долинянський сільський голова В.Лаврентьєв прозвітував про свою діяльність за 2018 рік, зокрема щодо виконання сільського бюджету,  проведення сесій сільської ради, засідань виконкому, постійних комісій, звернення громадян, соціального захисту жителів територіальної громади, в т.ч. надання соціальних допомог та субсидій, утримання закладів соціальної сфери, проведення заходів по благоустрою. Довів до відома присутніх інформацію про проведення в липні минулого року на території с.Долиняни обласного фестивалю “Вклонімось матері”, встановлення пам'ятника Т.Шевченку, створення та організацію роботи сільської пожежної команди.

 

Депутат районної ради Є.Гуменюк прозвітував про свою депутатську діяльність в 2018 році та про сприяння агроформування у вирішенні актуальних проблем територіальної громади.

Також прозвітував про свою депутатську діяльність депутат сільської ради В.Городинський.

Громадяни обговорили план соціально-економічного розвитку сільської ради за 2018 рік, а також піднімали проблемні питання села, зокрема реконструкції старого та будівництва нового водогону, про встановлення меж населених пунктів,  про оренду водного об’єкта на території сільської ради, про необхідність продовження робіт по встановленню вуличного освітлення сіл, про призначення відповідальної особи за станом кладовища та ін., а також висловили вдячність депутату районної ради Є.Гуменюку, сільському голові В.Лаврентьєву за співпрацю та ефективне вирішення актуальних проблем територіальних громад та їх жителів.

Виступаючи перед присутніми, заступник голови районної ради А. Нікітчук довів до їхнього відома інформацію про добровільне об’єднання територіальних громад, про порядок надання в оренду водного об’єкта, про участь сільських рад в обласних, міжнародних конкурсах розвитку територіальних громад.

                          

Начальник управління культури та мистецтв облдержадміністрації С.Городинський вручив обласну відзнаку у номінації “Покровитель культури 2018 року” директору ПОП “Весна” с.Долиняни Є.Гуменюку.

За наслідками проведення зборів-сходів громадян прийнято відповідне рішення.

Керуюча справами

 виконавчого апарату районної ради



« повернутися до списку новин