Мурованокуриловецька
районна рада

Вітання голови районної ради Сергія Кушніра з Днем Незалежності України

Переглядів: 325

Шановні жителі Мурованокуриловеччини!

Від усього серця вітаю вас з Днем Незалежності України – величним святом нашої Державності. 

      Незалежність стала надбанням довгого й тернистого шляху, який пройшов наш народ до самоутвердження, до здобуття свого права на свободу. Вона визначила майбутнє держави й українців як європейської нації, відкрила широкі можливості для духовного розвитку, економічного зростання й добробуту кожного громадянина.

       Це не просто день народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією.

      У ці спекотні серпневі дні календар історії відраховує двадцять восьму річницю Незалежності України. Нелегкими і далеко не безхмарними видалися ці роки. Довелося йти важким шляхом соціально-економічних перетворень, створювати практично заново державні інститути, нові правила і стандарти життя.

       Нині ми переживаємо складні часи агресії та посягань на незалежність і цілісність України.

    Переконаний: ми подолаємо всі перешкоди на шляху до щасливого життя в країні, де процвітатиме добробут і демократія, пануватиме право, злагода та національна єдність, яка посідатиме гідне місце серед інших європейських держав і буде шанованою у світі.

    З нагоди величного свята бажаю всім здоров’я, родинного щастя, мирного неба над головою, злагоди й добробуту.

      Любіть свій народ, свою землю, яка є найкращою в світі. Нехай не міліє джерело нашої віри, надії та любові до рідної землі, додається енергії, снаги й впевненості у власних силах і переконаннях. А день прийдешній нехай дарує всім світле почуття радості від усвідомлення власної причетності до будівництва нашого рідного дому, ім’я якому – Україна.

 

         Зі святом вас!

З повагою  

Голова районної ради                                                                                              Сергій Кушнір



« повернутися до списку новин