Мурованокуриловецька
районна рада

В Обухові відкрито водогін та відзначено день села

Переглядів: 597

15 липня жителі села Обухів святкували подвійне свято – відкриття водогону та день села. В заходах взяли участь заступник голови районної ради Андрій Нікітчук, заступник голови районної державної адміністрації Валерій Козачишен, сільський голова Тетяна Кретюк, генеральний директор ТОВ “Вінницяоблсількомунгосп” Олександр Шаравський та  настоятель місцевого храму Пресвятої Параскеви Сербської о. Георгій. До всіх присутніх звернулась сільський голова Тетяна Кретюк, яка зазначила, що “… відкриття першої черги водопровідної мережі – велика перемога нашої згуртованої громади.  Я дуже хотіла допомогти землякам і це мені вдалося. Дякую всім, хто не тільки на словах, а конкретними ділами розбудовує і прикрашає рідне село. Я вдячна долі, що нам випало працювати з колективом підрядної організації, яку очолює грамотний керівник Олександр Олексійович Шаравський. Тут трудяться справжні професіонали своєї справи – сумлінні й порядні люди. У нас попереду ще будівництво другої лінії водогону і я впевнена – все буде добре…”

Виконання рішення депутатів сільської ради про розв’язання проблеми з питною водою в Обухові розпочалося в грудні минулого року. На ці заходи було виділено субвенцію на соціально-економічний розвиток окремих територій в розмірі сто тисяч гривень та 83 тисячі гривень з місцевого бюджету сільської ради. Для завершення будівництва в поточному році сільською радою взято позику в обласному фонді сприяння інвестиціям та будівництву в розмірі дев’ятсот тисяч гривень, 197 тисяч направлено з місцевого бюджету і дольова участь населення склала 720 тисяч гривень. До кінця вересня підрядній організації буде перераховано ще двісті тисяч гривень. А здана в експлуатацію водопровідна мережа становить 5,8 кілометра, до якої підключено сто п’ятдесят дворів, – зазначив заступник голови райдержадміністрації  Валерій Козачишин.

Відкриття водогону в Обухові – це подія, яка показує можливості громади у вирішенні проблем водопостачання. Тільки завдяки спільним зусиллям можливо вирішити будь-які питання.

Прес-служба районної ради

      

             

 

 

 

 

 



« повернутися до списку новин