Мурованокуриловецька
районна рада

Представників органів місцевого самоврядування Мурованокуриловеччини привітали з професійним святом

Переглядів: 541

 

7 грудня в приміщенні районного Будинку культури відбулися урочисті заходи з нагоди Дня місцевого самоврядування, на яких було відзначено кращих представників органів місцевого самоврядування району. На святкування  були запрошені депутати районної ради, начальники управлінь та організацій району, сільські та селищний голови, працівники виконавчого аппарату районної ради, керівники комунальних установ, підприємств, організацій, засоби масової інформації.

Голова районної ради Сергій Кушнір та голова райдержадміністрації Сергій Ладан привітали усіх,  хто працював та працює у сфері місцевого самоврядування району, з професійним святом, зокрема голова районної ради зазначив:

Відзначення цього свята є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні.

Це свято всіх, хто працює в сільських, селищних, міських, районних та обласних радах, депутатів різних рівнів, - всіх, кого обирають люди, кому виборці довіряють свою долю,  з ким пов’язують надії на краще життя. Діяльність органів місцевого самоврядування пов’язана з вирішенням проблем  людей, а значить стосується кожного з нас.

Наша країна обрала європейський демократичний шлях розвитку, тому саме від працівників органів місцевого самоврядування залежатиме ефективність реалізації реформ, забезпечення самодостатності територіальних громад.

Впевнений, шо з проведенням реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади наші громади отримають більше самостійності, а центр буде не розподіляти ресурси, а стимулювати регіони до розвитку економіки. Бюджетна децентралізація заклала основу для самодостатності та добровільного об’єднання територіальних громад.

Діяльність органів місцевого самоврядування є відкритою, прозорою та спрямованою лише на одне – на оздоровлення життєвих потреб мешканців району. Нині на порядку денному ще багато проблем, розв’язання яких дасть можливість Мурованокуриловеччині розвиватися стабільно, впевнено дивитися в майбутнє. А визначальну роль у вирішенні життєво важливих для нас питань відіграють саме органи місцевого самоврядування.

Нам випала доля працювати у період проведення реформ в різних галузях, децентралізації влади, добровільного об’єднання територіальних громад та утвердження правової, демократичної держави, пріоритетом для якої мають стати інтереси громадян. Переконаний, що із нинішніх складних випробувань ми вийдемо ще більш згуртованими та мудрими, готовими у будь-яку хвилину прийти на допомогу один одному,  зможемо не лише вирішувати чимало непростих питань у житті району, а й реалізовувати багато перспективних планів та задумів.

Уклін і шана Вам за самовіддану щоденну працю, високу активність у громадсько-політичному житті.

Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, а непохитна віра у мирне щасливе майбутнє Мурованокуриловеччини та України додають усім нам сили та наснаги!...”.

З нагоди Дня місцевого самоврядування та за вагомий особистий внесок у розбудову місцевого самоврядування, становлення і розвиток територіальних громад, активну громадянську діяльність, багаторічну сумлінну працю і високий професіоналізм нагороджено Почесними Грамотами райдержадміністрації та районної ради депутатів районної ради, сільських голів, секретарів, бухгалтерів, землевпорядників сільських рад, ветеранів місцевого самоврядування – 26 посадовців місцевого самоврядування Мурованокуриловеччини.

Крім того, 6 грудня під час обласних заходів по відзначенню Дня місцевого самоврядування Грамотами облдержадміністрації та обласної Ради нагороджено Немерченського сільського голову Анатолія Михайленка, депутата районної ради Анатолія Скрипника та депутата обласної ради Петра Струсевича.

Урочистості завершились святковим концертом у виконанні творчих колективів району.

Керуюча справами

виконавчого апарату районної ради Т.Покалюк

Фотозвіт


 

       

       

       

       

       

       

       

       

      

 

 



« повернутися до списку новин