Мурованокуриловецька
районна рада

Юрію Звірику з Мурованокуриловецького району придбали квартиру за кошти держави

Переглядів: 430

17 вересня, голова обласної державної адміністрації Сергій Борзов вручив ключі від квартири, придбаної за рахунок цільової державної субвенції, 22-річному Юрію Звірику, який виріс без батьків. Це однокімнатна квартира у місті Вінниця, загальною площею – 39,1 м2, житловою – 18,9 м2.

Народився Юрій Звірик 4 травня 1998 року в с. Привітне Мурованокуриловецького району. Виховував хлопця  дідусь.

Юнак навчається в магістратурі Вінницького національно-технічного університету та працює слюсарем з ремонту колісних транспортних засобів у автосервісі. Нещодавно одружився. На квартирному обліку для покращення житлових умов Юрій перебував з 29 травня 2014 року.

Сергій Борзов привітав молоду родину із одержанням власного житла та побажав, аби в оселі завжди панували мир, злагода та добробут, а також лунав дзвінкий дитячий сміх.

«Дуже приємна молода сім’я, в якої стільки всього попереду! Мати своє житло – це важливо. Тим паче, квартиру для себе вони самі вибирали, враховуючи ціну і якість», – повідомив Сергій Борзов.

Керівник регіону зазначив, що загалом у  Вінницькій області вже придбали житло 78 дітям-сиротам, дітям позбавленим батьківського піклування та особам з їх числа, а ще десятьом дітям житло придбають до кінця цього року.

«Дякую всім, хто вболівав за те, щоб у мене було власне житло. Це дуже хвилююча подія для нашої молодої сім’ї, тепер ми впевнені в своєму майбутньому. Я не одразу повірив у те, що таке справді можливо»,  –  зізнався хлопець.

Нагадаємо, Мурованокуриловецькому району було виділено 1,4 млн грн грошової компенсації для придбання житла чотирьом дітям, трьом з них вже придбані квартири у м. Вінниця, смт. Муровані Курилівці та у м. Жмеринка.

    



« повернутися до списку новин