Мурованокуриловецька
районна рада

Відзначено Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана

Переглядів: 530

     У відділенні стаціонарного догляду для постійного проживання одиноких пенсіонерів комунальної установи "Територіальний центр соціального обслуговування Мурованокуриловецького району" в рамках відзначення Міжнародного дня людей похилого віку та дня Ветерана проведено захід "Поважаймо старість". В його проведенні взяли участь:  Кушнір С.М. – голова районної ради,  Войтенко Т.І. – начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації,  Войтенко В.П. – директор територіального центру, які в своїх виступах наголосили на посилення уваги до потреб старшого покоління та  поліпшення соціального забезпечення осіб похилого віку та ветеранів.

     Л.М.Білозір – депутат Вінницької обласної ради, громадський діяч, голова громадської організації "Життя та розвиток громад" передала для літніх людей візки, ходунки, крісла, засоби гігієни, постільну білизну, ортопедичні матраци та інше.

    Учні та вчителі Конищівської та Михайловецької шкіл виступили  з концертом та пригостили літніх людей солодощами.  Перегорнуто кращі сторінки життя підопічних. Учасники заходу разом з проживаючими заспівали чимало пісень. 

       На передодні свята з великим концертом виступили працівники культури і аматори сцени із села Дружба.

Директор комунальної установи Територіальний центр соціального обслуговування Мурованокуриловецького району Войтенко В.П.

         



« повернутися до списку новин