Мурованокуриловецька
районна рада

Відзначення Дня Європи в Мурованокуриловецькому районі

Переглядів: 810

Враховуючи стратегічний курс України на європейську інтеграцію,  ухвалення рішення Ради Міністрів Європейського Союзу щодо скасування візових вимог для громадян України, відзначення Дня Європи, розширення знань з питань європейської інтеграції,  11 травня 2017 року о 12 год. відбувся урочистий захід з підняттям прапора Європейського Союзу. Церемонія пройшла біля адмінбудівлі районної ради та райдержадміністрації, де розміщено флагшток для підняття Державного Прапора України та прапора Європейського Союзу. 

Виступаючи перед присутніми, голова райдержадміністрації Сергій Ладан повідомив, що “…символічно, що саме сьогодні країнами-членами Європейського Союзу зроблено крок до завершення питань щодо звільнення від віз громадян України, власників біометричних паспортів. Очікується, що 17 травня цього року буде остаточно затверджено безвізовий режим і підписаний законодавчий акт набуде чинності через 20 днів після публікації, тобто вже 11 червня громадяни України зможуть відвідати без віз 30 країн, які входять до Шенгенського простору. Тому, відзначаючи День Європи, ми підтверджуємо своє прагнення стати частиною євроспільноти, - наголосив голова райдержадміністрації, -  ми демонструємо, що бути рівноправним членом Євросоюзу – це не лише державна політика, а щире прагнення українців. І цей вибір є вільним і усвідомленим!“.

 

Керуюча справами виконавчого апарату районної ради                                                                        Т.Покалюк

Фотозвіт

   

 

 

 

    

 



« повернутися до списку новин