Мурованокуриловецька
районна рада

В селі Виноградне освячено пам’ятник учаснику АТО

Переглядів: 998

 

16 серпня 2017 року освячено могилу Сергія Корнецького, 01.06.1980 р.н., уродженця м. Новодністровськ, який воював в складі Збройних Сил України в зоні АТО. Загинув 22 листопада 2015 року на Донеччині. Участь в заході взяли депутати Новодністровської міської ради, волонтери, підприємці, учасники АТО, представники громадських організацій м.Новодністровськ та жителі територіальної громади.

“Відкриття пам’ятника Сергію - це людська дань справжньому герою, який захищав Україну в зоні АТО, боровся за її суверенність, спокій на рідній українській землі, який нагадуватиме кожному з нас, що він поклав своє життя, аби ми жили в мирній Україні. Майже 2 роки пройшло від того страшного дня, проте не вщухає біль важкої втрати для рідних та близьких, чимало сліз виплакали за цей час мати Валентина Іванівна, вітчим Станіслав Григорович, сестра Інна. Прийміть слова глибокої вдячності за сина-патріота, який не шкодуючи власного життя захищав кордони України і виборював мир для всіх нас, - сказав під час виступу голова Мурованокуриловецької ради С.Кушнір.

Він також додав, що для кожного з нас це нагадування про випробування, які постали перед кожним українцем сьогодні, про тих понад сотню хлопців нашого району, які  стояли та стоять зараз на передовій, захищаючи країну від військової агресії, відстоюють мир на нашій землі.

Вербовецький сільський голова Ю.Войтко, волонтери, учасники АТО висловили щире співчуття  рідним полеглого військовослужбовця та запевнили, що пам’ять про Героя завжди буде жити у наших серцях, а його подвиг буде надихати прийдешні покоління на самовідданий захист рідної землі.

  

 

Керуюча справами

виконавчого апарату районної ради                                                                                                                                Т.Покалюк

Фотозвіт

    

      

          

 

 

 



« повернутися до списку новин