Мурованокуриловецька
районна рада

Відбувся онлайн-семінар щодо 16 Обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад

Переглядів: 423

 13 лютого, відбувся онлайн-семінар із міськими, районними радами, а також з об’єднаними територіальними громадами Вінниччини на тему: «Про XVI Обласний конкурс проектів розвитку територіальних громад». Семінар відбувся під керівництвом голови обласної Ради, голови Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування Анатолія Олійника, за участі керівника Секретаріату Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування Віктора Вікалюка, заступника директора Департаменту – начальника управління регіонального розвитку та інвестицій Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації, секретаря Конкурсної ради Інесси Ратушняк, експерт-координатора конкурсу проектів розвитку територіальних громад Віктора Іщука, начальника відділу супроводження субвенцій Департаменту фінансів облдержадміністрації Олега Сандула, головного спеціаліста відділу аналізу й  прогнозування регіонального розвитку Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації Катерини Макаренко, а також регіонального координатора проекту ЄС/ПРООН МРГ у Вінницькій області Анастасії Ланіної.

В роботі онлайн-семінару від Мурованокуриловецького району взяли участь голова районної ради Сергій Кушнір, заступник голови районної ради Андрій Нікітчук, перший заступник голови райдержадміністрації Ярослав Петренко, керівники управлінь та відділів райдержадміністрації, селищна, сільські ради та працівники виконавчого апарату районної ради. 

– Сьогодні на зв'язок вийшло 56 представників міст, районів та ОТГ Вінницької області. Як показує практика, онлайн-семінари – це зручно та прогресивно, – сказав Анатолій Дмитрович. – Конкурсною радою прийнято рішення та видано розпорядження голови обласної Ради щодо проведення шістнадцятого Обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад. На нараді ми  заслухаємо і Дирекцію конкурсу (Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ОДА) і адміністратора конкурсу, а також зможемо послухати запитання від представників районів, міст та ОТГ. Згідно з рішенням Конкурсної ради до 1 березня потрібно подати онлайн-заявку для участі в конкурсі, а до 15 березня подати всі необхідні документи в паперовому варіанті.

У ході семінару заслухали питання про організацію шістнадцятого Обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад, про зміни та новації у проведенні конкурсу, про розподіл коштів, передбачених на організацію конкурсу проектів, питання адміністрування шістнадцятого Обласного конкурсу проектів розвитку територіальних, а також про особливості та порядок подачі електронних заявок для участі в конкурсі.  

Із сайту Вінницької обласної Ради

 

 
 



« повернутися до списку новин