Мурованокуриловецька
районна рада

В районі проводяться заходи по благоустрою

Переглядів: 285

На виконання розпорядження голови райдержадміністрації від 05 березня 2020       № 37 «Про організацію щорічної акції з благоустрою та санітарної очистки території населених пунктів району» продовжуються заходи по благоустрою.

Працівниками Немерченської сільської ради разом з 2 робітниками від центру зайнятості приведено в належний стан прилеглу територію біля сільської ради, побілено штахетники та дерева, закладено клумби з квітами, очищено територію парку державного значення.

Комунальним підприємством "Мурованокуриловецький водоканал" проведено розчистку 2 км доріг від порослі в смт  Муровані Курилівці, розчищено 3 сквери та розпочато роботи по впорядкуванню кладовищ. Сума виконаних робіт на даний період склала понад 100 тис.грн.

В територіальних громадах  району розпочато впорядкування кладовищ, парків  та скверів. Завершується  посадка  лісових насаджень та доповнення на площі  43 га по лісництвах району.

Філією «Мурованокуриловецький райавтодор»  проведено прибирання сміття у смугах відводу автодоріг прибрано 1,1км, видалено порослі та сухостої на протяжності 0,6 км, проведено 1380 м2 ямкового ремонту.



« повернутися до списку новин