Мурованокуриловецька
районна рада

Перспективний план розвитку обговорили в Галайковецькій територіальній громаді

Переглядів: 444

 

 

Відповідно до Указу Президента України від 06.12.2018 № 412/2018 «Про додаткові заходи щодо забезпечення реформ із децентралізації влади» на території Галайковецької сільської ради триває формування та обговорення перспективних планів розвитку територій на 2019-2021 роки.

27 грудня 2018 року відбулось засідання Галайковецького  виконавчого комітету на якому   обговорено  пропозицій  до Плану перспективного розвитку  територіальної громади на 2019 - 2021роки з  членами виконкому.

Сільський  голова Світлана Ільніцька підвела підсумки за 2018, та окреслила  перспективи розвитку  територіальної громади на найближчі три роки, детально охарактеризувала усі нагальні питання та проінформувала про заплановані заходи з розвитку сіл Галайківці та Володимирівка на 2019-2021 роки.

  Серед головних пріоритетів  соціально-економічного та культурного розвитку території Галайковецької сільської ради в 2019-2021 роках є: продовження будівництва по реконструкції мережі водогону, а також проведення мережі  вуличного освітлення, реконструкції сільського клубу;планується поточний ремонт вуличних доріг у 2019 році.

   Завдяки участі Галайковецької сільської ради в обласному конкурсі «Питна вода » розпочато реконструкцію мережі водогону.

 Також прийнято участь у конкурсі розвитку територіальних громад, завдяки якому закуплено  3 майданчиків та  9 сміттєвих баків  для збирання та сортування побутових відходів.

 Протягом звітного періоду проведені поточні ремонти вулиць територіальної громади.

 За підтримки депутата обласної Ради Петра Струсевича   прокладено асфальт по вулиці Центральній протяжністю до 1км.

 В Галайковецькому фельдшерсько-акушерському пункті  за підтримки  спонсерів зроблено капітальний ремонт приміщення, встановлено теплозберігаючі  вікна та двері .

По завершенню сільський  голова Світлана Ільніцька  зазначила, що за останні роки багато зроблено на території сільської ради, подякувала за це членам виконавчого комітету та громаді. 

 



« повернутися до списку новин