Мурованокуриловецька
районна рада

В районі відбулись змагання з боротьби дзюдо

Переглядів: 635

    21 квітня цього року в приміщенні районної дитячо-юнацької спортивної школи відбулася відкрита першість Мурованокуриловецького району з боротьби дзюдо серед юнаків та дівчат 2006-2008 та  2009-2011 років народження.

          У змаганнях приймали участь 167 учасників в 21-ій ваговій категорії.

        На чемпіонаті були присутні голова районної ради Сергій Кушнір, голова райдержадміністрації Сергій Ладан, депутат обласної ради Володимир Рубанський, президент федерації Вінницької області з боротьби Евеліна Волк, перший Віце-Президент Федерації дзюдо Василь Мельник, Віце-Президент Федерації з боротьби з дзюдо району Вадим Німець.

       Учасників та гостей турніру з відкриття змагань привітав голова райдержадміністрації Сергій Ладан. Також виступала з привітанням Евеліна Волк та вручила сертифікати спортсменам області, які були присутні на змаганнях.

       Голова районної ради Сергій Кушнір та голова райдержадміністрації Сергій Ладан  вручили Почесні грамоти райдержадміністрації та районної ради та грошові винагороди за вагомий внесок у розвиток дзюдо району Валерію Дзюбаку, Василю Мельнику, Вадиму Німцю, Володимиру та Іванні Стицун.

      Обласна Федерація дзюдо відзначила Почесними грамотами начальника відділу з питань фізичної культури і спорту райдержадміністрації Володимира Жука, тренера-викладача з боротьби дзюдо Мурованокуриловецького дитячо-юнацької спортивної школи Володимира Стицуна і директора Мурованокуриловецької РДЮСШ Анатолія Ціону.

        Також привітали учасників: депутат обласної Ради Володимир Рубанський, перший Віце-Президент федерації дзюдо Вінницької області Василь Мельник. Голова райдержадміністрації Сергій Ладан вручив районній дитячо-юнацькій спортивній школі 5 комплектів кімоно. Переможців нагороджено грамотами та медалями.

Прес-служба районної ради

     

    

     

 



« повернутися до списку новин