Мурованокуриловецька
районна рада

Відбулись заходи до Дня медичного працівника

Переглядів: 265

18 червня, біля приміщення центральної районної лікарні та центру первинної медико-санітарної допомоги, відбулися заходи до Дня медичного працівника за участю голови  районної ради Сергія Кушніра, голови райдержадміністрації Ярослава Петренка, та заступника голови райдержадміністрації Світлани Озерянської.
Звертаючись до присутніх голова райдержадміністрації Ярослав Валерійович зазначив: «Важка місія медиків була і залишається однією з наймилосердніших. Своєю невтомною працею ви повсякчас демонструєте нам приклади професіоналізму, витримки, самовідданості. Власною добротою, знаннями та досвідом повертаєте людей до повноцінного життя. Сотні й тисячі пацієнтів з глибокою вдячністю згадують ваші корисні поради та лагідні слова, які здатні воскресити віру і надію в людських душах».
З привітаннями звернулись  головний лікар центру первинної медико-санітарної допомоги Лариса Сидоренко та директор центральної районної лікарні Вікторія Кондратюк.
Керівництво району вручили Почесні грамоти райдержадміністрації і районної ради працівникам  охорони здоров’я. Розпорядження голови райдержадміністрації, щодо нагородження медичних працівників, зачитала заступник голови Світлана Озерянська.


« повернутися до списку новин