Мурованокуриловецька
районна рада

Своє 90-річчя відзначив житель с.Наддністрянське І.Періжок

Переглядів: 770

10 вересня відзначив своє 90-річчя житель села Наддністрянське Іван Захарович Періжок – сивочолий ветеран Другої світової війни, голова ради ветеранів села.

Відвідали та від щирого серця привітали із ювілеєм видатного мешканця села, ветерана-фронтовика заступник голови районної ради Андрій Нікітчук разом з головою районної організації ветеранів Віктором Макітруком та Наддністрянським сільським головою Надією Денисовою.

У своєму вітанні до ветерана, яке було оголошене у присутності рідних та численних гостей, А.Нікітчук сказав:

Шановний Іване Захаровичу!

Життя вимірюється не роками, а добрими справами, які творить людина.

Народившись в сім’ї селянина, від своїх батьків ви взяли у спадок мудрість, синівську любов до рідної землі, велике бажання робити людям добро – риси, що споконвіку притаманні українцям.

Доля вела Вас непростими стежками. Складаємо щиру шану мудрості і силі духу, з якими Ви пережили всі життєві випробування, голодомор, воєнні лихоліття.

Ваш подвиг в роки Другої світової війни, фронтові нагороди "Орден Великої Вітчизняної війни" ІІ ступеня, медаль “За перемогу над Німеччиною” та орден "Знак Пошани" за трудові досягнення в мирний час  є  прикладом відданості та любові до рідної землі.

Своєю невтомною, довголітньою працею трактористом, комбайнером, завгоспом у колгоспі, чуйним ставленням до людей Ви домоглися заслуженого авторитету та поваги серед односельчан.

Прийміть у цей день, шановний Іване Захаровичу, від районної ради та райдержадміністрації найщиріші побажання міцного здоров'я, довгих років життя, миру, розуміння і підтримки рідних та знайомих!”

 

Ветеран отримав подарунки від заступника голови районної ради, вітання від районної організації ветеранів, сільської ради.

 

Прес-служба районної ради



« повернутися до списку новин