Мурованокуриловецька
районна рада

Відбулась 33 (позачергова) сесія районної ради

Переглядів: 273

7 лютого 2020 року за ініціативи заступника голови районної ради Андрія Нікітчука скликано 33 (позачергову) сесію районної ради, участь в якій взяли 23 депутати районної ради.

Заслухавши доповідь голови постійної комісії районної ради з питань регулювання комунальної власності, приватизації та регуляторної політики Валерія Козачишена, депутати прийняли рішення про призначення Кондратюк Вікторії Петрівни на посаду директора комунального некомерційного підприємства “Мурованокуриловецька центральна районна лікарня” на умовах контракту строком на 3 роки з 11 лютого 2020 року.

Крім того, депутати підтримали рішення про будівлі (частку), розташовані за адресою: смт Муровані Курилівці, вул. Соборна, 135, яким вилучили з оперативного управління управління регіонального розвитку райдержадміністрації та взяли на баланс районної ради майно, що є спільною власністю територіальних громад сіл та селищ району.

Більш детально з змістом рішень та результатами поіменного голосування депутатів можна ознайомитись на сайті районної ради в розділі „Рішення районної ради 7 скликання”.

                                                                            Прес-служба районної ради



« повернутися до списку новин