Мурованокуриловецька
районна рада

В Курашовецькій територіальній громаді проведено загальні збори громадян

Переглядів: 331

30 січня 2020 року в приміщенні сільського Будинку культури  проведено загальні збори жителів Курашовецької територіальної громади.

Участь в даному заході взяли  заступник голови районної ради Андрій Нікітчук, заступник голови райдержадміністрації Валерій Козачишен,  генеральний директор ТОВ «Агрофірма Рубанський» Віктор Рябчук,  дільничний офіцер поліції капітан  Мурованокуриловецького відділення поліції Могилів-Подільського відділу поліції головного управління національної поліції у Вінницькій області Вадим Яцько,  заступник начальника управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Галина Дерун, помічники депутата обласної ради  Андрія Поліщука Олександр Бірюков та Анатолій Пушкар.

Під час проведення загальних зборів сільський голова Василь Гикавчук  прозвітував про свою роботу у 2019 рік.

Він довів до відома присутніх інформацію, що в минулому році працівниками дитячого садка, культури, школи, сільської ради було проведено благоустрій населених пунктів Курашівці, Посухів, впорядковано кладовища. Завершено будівництво водогону в селі Курашівці, підведено воду до сільського Будинку культури в селі Курашівці, закуплено та встановлено котел для обігріву приміщення в сільському клубі села Посухів.

“ТОВ Агрофірма Рубанський” до цільового фонду сільської ради по соціальних угодах перерахувала 100 тис. грн., закуплено футбольну форму для місцевої команди хлопчиків та постільну білизну для дитячого садка «Казка».

ПП «Батьківська земля»  закуплено  холодильник, а за сприяння депутата обласної ради  Андрія Поліщука закуплено  бойлер  для Курашовецького НВК.

Оформлено дві гідроспоруди у комунальну власність сільської ради.

За кошти сільського бюджету закуплено Новорічні подарунки  для  дітей та людей віком понад 80 років, інвалідам 1-2 групи на суму 10 005 грн.

Під час обговорення звіту жителі територіальної громади піднімали питання утримання та фінансування закладів соціальної сфери, плати за оренду земельних часток (паїв), оформлення соціальних допомог, земельні питання.

Учасники зборів визначили пріоритетні напрямки роботи в 2020 році:

  1. Продовжити роботу по  ремонту центральної дороги сіл Курашівці, Посухів, селища Дігтярка.
  2. Проведення поточних ремонтів Курашовецького Будинку культури та Посухівського сільського клубу.
  3. Будівництво майданчиків під сміттєві баки.
  4. Облаштування під’їздні дороги до сміттєвих майданчиків.
  5. Проведення ремонту доріг на території Курашовецької сільської ради.
  6. Продовження робіт по освітленню вулиць в селі Курашівці, Посухів.
  7.  Оформлення  в комунальну власність територіальної громади ставків в урочищах «Біля Карнатовича» та «На Дубині».
  8. Поповнення статутного фонду КП «Надра» для погашення кредиту по проведенню водогону в селі Курашівці
  9. Впорядкування кладовищ в обох населених пунктах.

Прес-служба районної ради


 

 

 



« повернутися до списку новин