Мурованокуриловецька
районна рада

Голова районної ради Сергій Кушнір прозвітував про свою діяльність з вересня 2018 року по вересень 2019 року на 30-ій сесії районної ради 7 скликання

Переглядів: 377

27 вересня 2019 року відбулась 30 сесія районної ради 7 скликання, в роботі якої взяли участь 20 депутатів районної ради.

Перед початком сесії депутати обрали секретаріат у складі:  Білика М.А., Лебедюка Ю.М.  та Худої М.П.

 Основним питанням 30 сесії районної ради 7 скликання був звіт голови районної ради Сергія Кушніра про свою діяльність з вересня 2018 року по вересень 2019 року

Крім того, депутати заслухали наступні питання:

 

 Інформація заступника керівника Могилів-Подільської місцевої прокуратури про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності місцевої прокуратури на території Мурованокуриловецького району за І півріччя 2019 року.

Доповідає:

Грималюк В.В.

  • заступник керівника Могилів-Подільської місцевої прокуратури.

 Про внесення змін до рішення 26 сесії районної ради 7 скликання від  14 грудня 2018 року  №348 “Про районний бюджет на 2019 рік” (зі змінами).

Доповідає:

Власова Г.М.

  • начальник фінансового управління райдержадміністрації.

 Про переукладання контракту з директором комунального закладу “Мурованокуриловецький районний Будинок дитячої та юнацької творчості” Євчук К.Е.

Доповідає:

Козачишен В.П.

  • голова постійної комісії районної ради з питань регулювання комунальної власності, приватизації та регуляторної політики.

 Про переукладання контракту з директором комунальної установи “Мурованокуриловецький районний методичний кабінет” Гришиною С.Г.

Доповідає:

Козачишен В.П.

  • голова постійної комісії районної ради з питань регулювання комунальної власності, приватизації та регуляторної політики.

 Про внесення змін до складу президії районної ради.

Доповідає:

Кушнір С.М.

  • голова районної ради.

 Про звернення Кам’янської районної ради Черкаської області.

Доповідає:

Нікітчук А.М.

  •  заступник голови районної ради.

 Різне

В “Різному” виступив депутат районної ради, член спостережної ради комунального некомерційного підприємства “Мурованокуриловецька центральна районна лікарня” А.М.Бойко, який проінформував присутніх про початок роботи спостережної ради  комунального некомерційного підприємства “Мурованокуриловецька центральна районна лікарня”, створеної рішенням 29 сесії районної ради 7 скликання №394 від 21 червня 2019 року.  

По всіх питаннях порядку денного прийнято відповідні рішення, більш детально з якими та результатами поіменного голосування депутатів можна ознайомитись на сайті районної ради в розділі Рішення районної ради 7 скликання”.

      

      

      
 

 



« повернутися до списку новин