Мурованокуриловецька
районна рада

Звернення голови районної ради Сергія Кушніра з нагоди Дня скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні

Переглядів: 407

Шановні жителі району!

 22 червня – День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні. Саме цей день, далекого 41-го, закарбувався трагічною сторінкою, яка увійшла у життя мільйонів українців сповнений важких спогадів і болю.

Кожна українська родина, так чи інакше, зазнала втрат у цей страшний період. Адже війна забрала мільйони синів та дочок, звитяга і подвиг яких надихав нашу Батьківщину знову і знову відроджуватись з попелу руїни. На жаль, змінити хід історії неможливо, але наш обов’язок – берегти свободу, виборену мільйонами відданих і героїчних людських сердець, які зупинилися заради нас з вами, заради нових поколінь.

У цей скорботний день віддаймо шану борцям за волю України і схилімо голови перед їх неоціненним подвигом. Згадаймо у думках і молитвах кожного, хто поклав своє життя на вівтар боротьби за перемогу.

Сьогодні, потерпаючи від кривавої військової агресії на сході країни, ми особливо гостро усвідомлюємо ціну свободи, миру та безпеки. Кращі сини і доньки українського народу знову, зі зброєю в руках, захищають наші кордони, нашу свободу, наш власний демократичний вибір.

Вічна пам’ять загиблим. Честь і слава живим героям!

 

З повагою,

Голова районної ради                                                                                                                           Сергій Кушнір

 



« повернутися до списку новин