Мурованокуриловецька
районна рада

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Переглядів: 793

Шановні жителі територіальних громад району!

Скільки б не було у календарі урочистих і радісних свят, Новорічні й Різдвяні завжди залишатимуться для кожного найулюбленішими. Зазвичай у ці дні кожна родина згадує, що їй приніс прожитий період, і намагається хоч трохи зазирнути в майбутнє.

2016 рік був складним для нашої країни та водночас роком перших поступальних кроків, багатим на політичні, спортивні події, трудові звершення, результативним у законотворчій діяльності.

За минулий рік прожито багато піднесень і радощів, але й разом з тим драм і конфліктів, продовжуються військові дії на сході нашої країни, але ми згуртовані та сильні, і ця добра і тверда сила продовжує наш шлях. Та попри всі труднощі були в минулому році свої здобутки та свої радощі. Всі ми гідно прожили кожну його мить, щодня здобуваючи свої маленькі перемоги.

 У новий рік ми входимо із новими надіями на добрі зміни, на краще життя. Чи справдяться наші сподівання залежить, передусім, від кожного з нас, від нашої відповідальності, життєвої позиції, нашого розуму та щоденної праці.

Дякуємо кожному жителю територіальних громад району за працю, терпіння і довіру. Нехай відчуття єдиної української родини, зігрітої спільною думкою та метою, молитвою та колядою, додадуть всім нам упевненості у завтрашньому дні. Тільки спільними зусиллями ми подолаємо всі негаразди й випробування, тільки разом ми зможемо побудувати європейське майбутнє України.

Щиро вітаємо кожного з Новим 2017 роком і Різдвом Христовим!

Зичимо, щоб у році наступному був мир, тепло і світло в кожному домі, спокій і любов у кожному серці, дзвінкий дитячий сміх у кожній родині!

Нехай рік прийдешній виправдає наші надії та сподівання, додавши життєвого оптимізму і впевненості, принесе достаток і гарний настрій, обдарує щасливою долею та міцним здоров’ям, принесе щедре благословення  Мурованокуриловеччині і всій Україні!

Віримо, що збудуться наші найзаповітніші мрії та покращиться життя, що 2017 рік стане для нас роком ефективних реформ, в якому вирішальну силу матиме громада!

Бажаємо вам зустріти Новий рік  у гарному настрої, з хорошими друзями та близькими людьми, зі світлими думками та добрими намірами, які неодмінно повинні збутися!

Веселих вам зимових свят!

 

Голова районної ради                                                                                   Заступник голови районної ради

                                          С.Ладан                                                                                                                                              А.Нікітчук

 

 

 

 



« повернутися до списку новин