Мурованокуриловецька
районна рада

В районі відкрито новорічну ялинку та проведено свято до Дня Святого Миколая

Переглядів: 455

Новорічні свята завжди несуть з собою особливі відчуття казки, дива, надії на здійснення мрій, віру у краще. Подібне ж свято більше за всіх очікують саме діти і, напевно, подарувати його – найголовніша місія дорослих.

19 грудня 2018 року в районному Будинку культури “Жовтень” відбулось урочисте відкриття районної новорічної ялинки. На святковий захід зібралися діти та дорослі, аби разом взяти участь у святі.

 З вітальними словами до присутніх звернулися  заступник голови райдержадміністрації Валерій Козачишен, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Валентина Веклюк та депутат обласної ради Вадим Соляник.  Вони привітали усіх із наступаючими новорічними та різдвяними святами та побажали дітям здійснення найзаповітніших мрій і бажань та отримання гарних подарунків, всім дорослим висловили побажання достатку, щастя, благополуччя у родинах, віри у мирне і процвітаюче майбутнє нашої країни. Також в святкуванні взяв участь заступник голови районної ради Андрій Нікітчук.

На святі було вручено чимало нагород та подарунків. За співпрацю з відділом культури і туризму райдержадміністрації нагороджені заклади освіти та дошкільні заклади селища, а також відзначені найталановитіші діти в номінації “Дитина року”, які є переможцями та лауреатами різних обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів.

Також, відбулося не лише урочисте відкриття районної ялинки, а й  свято Святого Миколая.  Вже стало доброю традицією для дітей  влаштовувати чарівну театралізовану казку.

По закінченню дійства Святий Миколай дарував дітям солодощі.

Свято відкриття районної ялинки та Святого Миколая відбулися за підтримки голови райдержадміністрації Сергія Ладана, голови районної ради Сергія Кушніра, селищного голови Галини Цибульської, депутатів обласної ради Петра Струсевича, Андрія Поліщука, Лариси Білозір та депутата районної ради Людмили Огірчук.

       

      

      



« повернутися до списку новин